Jagged Edge Featuring Ashanti "Ummph In It"

Sejarah Lama.....

Friday, March 6, 2009

Old Trafford,, European Capital Of Trophies!!


Allo..


Lama jugak tak update blog ni. Bukan apa kije agak byk kebelakangan ni. Minggu ni ada kat JB. So byk benda nak dibuat kat umah ni. Tu belum main-main dengan Danial lagi. Siang malam main dengan anak aku ni, melepas rindu, sampai tak ingat nak update blog. Anyway 1st of all, congratulation to Man Utd for winning again another cup to add to this wonderful season, yes.. the Carling Cup 2009. 2 down 3 more to go!! Hahahaha!! Aku dah agak dah team aku memang champion!! Pg ahad ni ada game FA Cup lawan Fulham pulak. Harap rythm kemenangan tu dapat diteruskan. Well guys see ya..

1 comment:

zorro said...

Man Utd memang power Bro!!