Jagged Edge Featuring Ashanti "Ummph In It"

Sejarah Lama.....

Thursday, February 12, 2009

Aktiviti sehari.

Hello again.

Hari ni bole dikatakan sebahagian besar masa aku diperuntukkan mengadap kompite aje. Baru kejap tadi aku call Jan, member tu dgn wife dah pun sampe kat A.Star. Walaupun letih memandu keta, beliau tetap sabar melayan pertanyaan aku yang bermacam-macam pasal blog nih. Bagus member aku ni. Seorang consultant dan P.A yang berdedikasi, berkaliber dan berkharisma tinggi. (Bukan bodek!!)

Sebelum tu aku ada call bespren aku kat JB bernama Karen Mok (bukan pelakon Hong Kong tu!!). Dia ada kat P. Gudang tengah berpenat lelah buat blognya dengan Tok Gurunya di P. Gudang. Kamon Mok!! Macam ni lah semangat yang kita mau. Diharap blognya cepat siap. Tak sabo nak nunggu postingnya yang terbaru!! Nak launching nanti bagi tau datenya. Kita selebrate sesama!! Kepada Bespren aku sorang lagi bernama Razak (ajakcute!! Muntah aku!!), Cepat siket update blog tu. Dari ko surf benda bukan2 kat opis tu, baik buat blog ko tu!! Hehehe!!

Pkl 10 malam tadi sempat ber3g dengan wife. Tgh muka baby aku Danial tgh tido!! Comelnya!! Tak sabar ayah nak balik peluk Danial!! Rindu giler. (Dengan maknya pun rindu gak!! Keh Keh!!)

Well, have to sum things up. Besok ada miting. Baju pun tak bergosok lagi. To my frendz and love ones, see you again next time!

2 comments:

Janos said...

bagus... bagus...

sebagai konsultan merangkap PA, aku sedia membantu, asalkan belum di kamar mandi atau kamar tidur!!!

p/s: tengah jengah blog hang ni di kamar tidur.... "ok yang, abang datang... dah ready ke?"....

err... ni bukan cakap dengan hang Joe... hahahahaha

makCik said...

karen mok?? kehkeh.. mcm mane leh dpt name tu bang sudin?